Mrt

Türkiye Oryantring Federasyonu işbirliğiyle hazırladıgımız Sosyal Sorumluluk Projesine katılım ve bilgi almak için Beden Eğitimi öğretmenimiz Mustafa EKİZ'den bilgi alabilirsiniz.

Şbt

Okulumuzda bursluluk sınavı başvuruları 13 Şubat-1 Mart tarihleri arasında yapılacaktır. Bursluluk Sınavına 9-10-11. sınıf öğrencilerimiz başvuru yapabileceklerdir. Okul rehberlik servisinden sınavla ilgili bilgi alabilirsiniz. Bursluluk sınavına ilişkin kurallar MEB tarafından yayınlanan kılavuzla belirlenmiştir. Kılavuzun linki duyuruda eklenmiştir.

Ekm

Okulumuzda yapılan etkinlikleri takip edeceğiniz sosyal medya hesabımız için tıklayınız.

Tem

15. Uluslararası MEB Robot Yarışması ile ilgili dokümanlara ve içeriklere ulaşmak için tıklayınız.

14. Uluslararası MEB Robot Yarışması

Mrt

Okulumuz Futsal Takımı finalde rakipleri Osmaniye Sosyal Bilimler Lisesi´ni 5-3´lük skorla yenerek Osmaniye il birincisi olmuştur. Takımımızı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Abdullah ŞEKER´i tebrik ederiz.

Mrt

2014-2015 YGS´de tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.