Okulumuzun Banklarını Boyadık!!!

Siyah… Beyaz… Turuncu… Kırmızı… Yeşil… Kahverengi… Mavi… Gri…Sarı...

Hepsinin kendine göre ayrı bir duruşu, ayrı bir dili var. Rengin de dili olur mu! Demeyin, elbet olur. Vardır da...Hepsinin ayrı ayrı üzerimizdeki etkisi büyük olduğu gibi, mesajları da ayrıdır. Tüm bu farklılıklarına rağmen, “ Renk” adı altında ne de güzel anlaşırlar!

Peki, her rengin bir enerjisi olduğunu biliyor muydunuz?

Kişi kendisini nasıl hissediyorsa ona uygun renkleri seçer veya hangi rengi seçiyorsa buna bağlı olarak kendisini öyle hisseder. Renklerin hayatımızın içinde olduğunu kabul ediyor, bunu neden okulumuza yansıtmıyoruz dedik ve bu düşünce sonucunda 12/B sınıfıyla  "GÖKKUŞAĞI PROJESİ" nde  bir araya geldik. ÖZLEM ÇELİK ve ŞAHİN ÇALIK danışmanlığında okulumuzun banklarını boyadık. Her katmana farklı enerjiyi yansıtan öğrencilerimizin ellerine,yüreklerine sağlık diyor, bu enerjinin okul ve hayatlarının  her alanında başarı getirmelerini diliyoruz.

Yayın: 24.03.2016 - Güncelleme: 30.03.2016 15:00 - Görüntülenme: 1504